Engineering (CAD/CAM)

Efficiënte software

Onze CNC machines worden aangestuurd door de nieuwste CAD/CAM software. Het gebruik van een dergelijk systeem biedt vele voordelen binnen het realiseren van uw product. Elk 3D-model is nauwkeurig door onze machines uit te lezen, waardoor er een vermindering van fouten in het productieproces plaatsvindt. Zo weten wij elke machine zo efficiënt mogelijk te gebruiken, wat weer leidt tot een sneller en kwalitatief beter resultaat.

Niet alleen is het belangrijk om goede machines te hebben, een goed CAD/CAM pakket is ook van belang. Daarom hebben wij VISI aangeschaft en zorgen wij ervoor dat onze medewerkers continu, door middel van training, up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen.

Van schets tot product

Wij vinden het bij AVB B.V. belangrijk om nauw betrokken te zijn bij de ontwikkeling van uw producten en zijn van mening dat een transparante samenwerking leidt tot het best mogelijke productieproces. Of u nou bij ons komt met die schets op dat bierviltje van gisteravond, een prototype of een volledig uitgewerkt CAD/CAM ontwerp: wij nemen de tijd voor elke klant.

Door te luisteren, te kijken en aan te vullen, komen wij samen met u tot optimale ontwerpen en constructies. Wij nemen elke stap van het proces met u door, zodat alles geheel volgens uw wensen wordt ontworpen. Zo’n samenwerking maakt het verschil in tijdsduur, kosten en vooral in kwaliteit.